Bebekler İçin Park Yatak

Bebekler İçin Park Yatak

Ebeveynleri ilgilendiren en önemli konulardan biri de şüphesiz ki dünyaya gelecek bebeklerinin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaktır. Telaşlı ama bir o kadar da keyifli alışveriş sürecinde bebeğin gelişimini esas alarak bilinçli tercihler yapmak son derece önemlidir. Yeni doğan bebeklerin uyku ve beslenme düzenleri, kas-kemik, bağışıklık gibi pek çok hayati sistem üzerinde doğrudan etkilidir. Bu sebeplerden ötürü anne-baba adaylarının detaylı bir araştırma yaparak sağlığa uygun ürünlere yönelmeleri doğru olacaktır. Bebeklerin biraz daha büyüdüklerinde güvenli bir şekilde hareket edip vakit geçirebilmeleri için özel olarak tasarlanan park yataklar oldukça rahat bir kullanım kolaylığı sunarlar!

Park Yatağın Özellikleri

İçi ferah, rahat olan park yataklar keskin olmayan köşeleri ve çoğunlukla fileli kenarlarıyla bebekler için güvenli bir alan oluşturmaktadır. Yaygın adıyla “oyun parkı” olarak da bilinen bu yataklar son dönemde oldukça tercih edilen ürünler arasında! Ergonomik tasarımı ve kolaylıkla taşınabilmesiyle istenilen yere götürülebilmesi park yatağın tercih nedenleri arasında yer almaktadır. Park yatak alırken hafif yapılı, kolay katlanabilen modellere yönelmek bu açılardan daha doğru olacaktır. Genişliği ve sunduğu pratiklikle öne çıkmasının yanı sıra bebeklerin sağlığına da uygundur. Park yataklarda bulunan hava gözenekleri bakteri, küf, mantar gibi zararlı oluşumları engelleyerek hijyenik bir ortama zemin hazırlar. Yeni doğan döneminden yaklaşık 5 yaşa kadar rahatlıkla kullanılabilen park yataklar, motor gelişimini destekleyen oyuncaklarla zenginleştirilerek kullanılabilir. Aynı zamanda bu yataklar, tatildeyken veya kısa süreli konaklamalardayken de ebeveynlere oldukça avantaj sağlar. Park yatağın ileri geri sallanabilmesi bebeklerin uykuya kolay dalmalarına da yardımcı olur. Bazı park yatak modellerinde müzik, titreşim, oyuncak gibi ekstra özellikler bulunur. Özellikle hareketli bebekler için bu tarz yataklar biçilmiş kaftan demek mümkün! Genellikle bu yataklar 15 kg’a kadar taşıyabilme özelliğine sahiptirler. Park yatakların içine konulacak yatağın bebeğin özelliklerine ve sağlığına uygun olması büyük önem teşkil eder. Tercih edilecek yatağın aşırı yumuşak olmaması bebeğin yatağın içine gömülmemesi açısından önemli bir kriterdir.

Organik yapısı, sıvı geçirmeyen özel kumaş yapısıyla bebekler için özel olarak üretilen Morpho Sleep Bebek Yatağı, yumuşak, orta yumuşak, orta sert olmak üzere üç farklı yatak sertlik derecesine sahiptir. Bebekler için mükemmel uyku ortamı sunan Morpho bebek yatağının kılıfı istenildiğinde çıkarılıp yıkanabilir. Yatak yüzeyi ters çevrilerek çift taraflı da kullanılabilir. Hiçbir zararlı kimyasal içermeyen bebek yatağı 60x120, 70x140, 80x130 yatak ebatlarıyla da çeşitlilik sunmaktadır. Bebeğiniz için en doğru yatağı tercih etmek için Morpho Sleep bebek yatağına aşağıdaki linke göz atabilirsiniz!

Morpho Bebek Yatağı – Morpho Sleep | Sizin için uykuya çok çalışıyoruz.

Bloga dön