Neden Morpho'yu Tercih Etmeliyiz?

Neden Morpho'yu Tercih Etmeliyiz?

Dünya’nın en iyi üreticilerinden oluşan tedarikçi kaynağımız ve inovatif yaklaşımımız ile sağlıklı ve deliksiz bir uyku için ihtiyacınız olan yatakları ve uyku ürünlerini tasarlayıp sizlere sunuyoruz. Tüm yatak çeşitlerimiz, uluslararası standarttaki Visco teknolojisi ile üretilmektedir. Vücudu kavrayabilme özelliğine sahip ve tamamen ortopedik Morpho Visco yataklar, rahat ve kaliteli bir uyku vadediyor!

Uzay teknolojisi ile üretilen Morpho Visko yataklar, omurga hizalama için en gelişmiş destek sistemini içerir, bu sayede bel ve omuriliğiniz maksimum seviyede desteklenir. Kilo, boy ve uyku pozisyonunuza en uygun Morpho Visco yatak seçimini yapmanız halinde; bel ve sırt bölgenize binen ağırlık hafifleyeceği için ağrılarınız oluşmaz veya minimize olur. Basınç bölgelerinizde oluşan direnç daha az olacağı için kan dolaşımınız artar ve sağlıklı bir uyku ortamı oluşur. Morpho Visco yataklar, geleneksel yataklara göre çok daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Hareket yalıtımını sağlayan yataklarımız, eşlerin yatakta hareket etmelerinden kaynaklı birbirlerine oluşturduğu etkileşimi minimize eder ve size konforlu bir uyku deneyimi yaşatır.

Morpho Visco Yataklar, akıllı sünger teknolojisinin geldiği en ileri seviyedir.

Morpho yataklardaki Visco Cellpur, Visco Cool Jel ve COOLMAX®️ ileri teknolojileri sayesinde ilk günden itibaren uykuda dinlenme hissini yaşarsınız. Yüksek hava geçirgenlik özelliklerine sahip, hoş ve kuru bir his veren Morpho Visko Yataklar, serinletici etki ve ısı transferi ile dengeli ve sağlıklı bir uyku sağlar. İhtiyaç duyduğunuz destek ve konfor ile tasarlanan Morpho Visco Yataklar; açık hücreli bir yapıya sahiptir, bakteri barındırmaz ve son derece hijyeniktir.

Morpho Visko yataklarda, çevreye ve insanlara verdiği zarar nedeniyle, solvent bazlı kimyasal yapıştırıcılar kullanılmamaktadır. Solvent içermeyen, hızlı kuruma süresi ile yüksek performanslı bir termoplastik yapıştırıcı biçimi olan hot melt yapıştırıcılar kullanılmaktadır. Hol melt yapıştırıcılar, çevreye ve insan sağlığına saygılı bir yapıştırıcı türüdür.

Morpho Visko Yatak Çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!

Bloga dön