Morpho Premium Lateks Yatak

Morpho Premium Lateks Yatak

Sağlıklı uyku için çalışarak mükemmel uyku deneyimine zemin hazırlamaya devam eden Morpho Sleep, Morpho Premium Lateks Yatak ile ürün yelpazesine bir yenisini daha ekledi! Premium Lateks Yatak serisi kaliteli bir uyku için özel olarak üretilmiştir. Tencel lisansına sahip kumaş yüzey ve konfor katmanlarıyla bu seri kullanıcılarına eşsiz bir uyku vadediyor!

Premimum Lateks Yatak İle Uykuda Ayrıcalık!

Yeni Morpho Premium Lateks Yatak serisi, 5 cm kalınlığında SevenZone özelliğindeki lateks katmana sahiptir. Özel olarak üretilen bu seri vücudun her noktasına farklı basınç uygulayarak uykuda mükemmel destek sağlar. Lateks katman, hava kanallarındaki sirkülasyon ile uykuda nem dengesini korur ve böylece aşırı terlemenin önüne geçilir! Tencel lisanslı kumaş yüzey yumuşaklığıyla uykudaki konforun daha da artmasını sağlıyor. Premium Lateks Yatak serisindeki yüksek esnekliğe sahip Hyper soft sünger, 4 cm kalınlığında olup ekstra rahatlık için tasarlanmıştır. 10 cm kalınlığında olan ve 28 dns yükseklikteki destek katmanı yüksek basınçlara karşı oldukça duyarlıdır. Kişinin vücut özelliklerine uygunluğuyla ve sağlamlığıyla Premium Lateks Yatak, uzun ömürlü yapıya sahiptir.

Doğal Malzemelerle Doğal Bir Uykuya!

Morpho yataklar, ısıya ve basınca duyarlı katmanlarla rahat bir uyku için üretilmiştir. Üstün teknoloji referans alınarak üretilen bu yataklar son derece ergonomiktir. Morpho’nun yeni ürünü Premium Lateks Yatakta bulunan Tencel yüzey selüloz elyaflardan oluşmaktadır ve doğal içeriğiyle çevreye duyarlıdır. Kauçuk ağacı özünden üretilen lateks yatak ile uykudayken serin ve hijyenik bir uyku deneyimi yaşanır.

Çevre duyarlılığı bilincini önemseyen ve ürünlerine bu hassasiyetle yaklaşan Morpho Sleep, uluslararası platformda kabul gören Oeko-Tex sertifikasına sahiptir. Morpho Sleep yataklarında zararlı kimyasallar bulunmaz ve çevre standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Premium Lateks Yatak serisi, kas yapısı üzerinde dinlendirici ve rahatlatıcı bir etki bırakır. 4 eşsiz katman ve ideal kalınlığıyla bu seri ayrıcalıklı bir deneyim vadeder. Aynı zamanda yumuşak, orta yumuşak, orta sert yatak sertlik dereceleriyle kullanıcılarına çeşitlilik sunar. Premium Lateks Yatak serisi, 90x190, 100x200, 140x200, 150x200, 160x200, 180x200 olmak üzere de 6 farklı ebata sahiptir. Rahat ve ayrıcalıklı bir uyku için Morpho Premium Lateks Yatağı aşağıdaki linkten detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz!

Morpho Premium Lateks Yatak – Morpho Sleep | Sizin için uykuya çok çalışıyoruz.

Bloga dön