Tek Yastık Çift Konfor: Morpho Viscool Yastık!

Tek Yastık Çift Konfor: Morpho Viscool Yastık!

Uluslararası standartlara sahip ürünlerinde üstün teknolojiyi kullanan Morpho Sleep, uyku kalitesini daha da artırmak için ürün yelpazesini genişletmeye devam etmektedir. Sağlıklı ve doğal uyku için özel olarak tasarlanan Morpho Sleep uyku ürünlerine bu misyonla bir yenisi daha eklendi! Kaliteli uyku için hazırlanan yeni Morpho viscool yastık, kapalı hücre yapısına sahiptir ve üzerinde ısıyla harekete geçen jel kapsüller bulunur. Uyku sırasında üst düzey serinliği sağlayan viscool visco yastık, iki farklı kullanım imkanı sunar! Yastığın bir tarafı visco, diğer tarafı ise jel kapsüllere sahip viscool tarafıdır. Tercihe göre yastığın diğer tarafı kullanılabilir. Morpho yastıkların tümü cilt dostudur ve nefes alabilen yapıya sahiptirler!

Morpho Viscool Yastıkla Serin Bir Uyku Deneyimi

Özellikle yaz sıcaklarında aşırı sıcak ve nemden uykuya dalmak birçok kişinin problemi haline gelebilir. Yaz aylarında kullanılacak uyku ürünleri mevsime uygun olmalıdır. Aksi taktirde cilt tahriş olabilir, uykudan alınan verim azalabilir. Uyku boyunca üzerinde uyunan yastığın dolgu malzemesi, dış yüzeyinde kullanılan kumaş doğal içeriğe sahip olması sağlıklı bir uyku için önemli kriterler arasında yer alır. Yastığın nefes alabilen ve terletmeyen özelliklere sahip olması sıcak havalarda derin bir uyku deneyimi yaşatacaktır! Tüm bu ihtiyaçlar göz önüne alınarak üretilen Morpho viscool yastık, Sanitized teknolojisiyle özel olarak hazırlanan kumaş yüzeye sahiptir. Bu yüzey uykudayken ısı dengesini oluşturarak terlemenin önüne geçer. İstendiği zaman kolaylıkla yıkanabilir. Viscool jel teknolojisinde ise jel kapsüller bulunur ve bunlar sayesinde serin bir uyku deneyimine zemin hazırlanır. Oeko Tek sertifikalı malzeme ise cilt dostudur, içerisinde zararlı kimyasallar barındırmaz! Visco katman uyku sırasında baş ve boyun bölgesinin şeklini alarak kişiye özgü bir uykuya kapı açar. Yaz sıcaklarında serin bir uyku istendiğinde yastığın jel kapsüllü tarafı kullanılabilir. Diğer zamanlarda ise yastığın diğer yüzü çevrilerek visco yastık şeklinde kullanılabilir.

Tek yastıkla çift konfor sunan Morpho viscool yastık, terlemeden muzdarip olan kişiler için oldukça uygun bir tercih olacaktır. Basınca duyarlı olan viscool visco yastık, 40x60x18 cm ölçülerindedir. Kumaşının içindeki hijyen apresiyle bakteri oluşumlarının da önüne geçilir. Yumuşak, orta yumuşak, orta sert olmak üzere 3 farklı yastık sertlik derecesine sahiptir. Yastığın dış kumaş yüzeyi istendiğinde fermuarlı yapısı sayesinde kolaylıkla çıkarılıp yıkanabilir. Konforlu ve sağlıklı bir uyku deneyimi için Morpho viscool yastığı aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz!

https://www.morphosleep.com/products/morpho-viscool-yastik
Bloga dön