Visko Yatak Nedir?

Visko Yatak Nedir?

Uzay teknolojisi Visco; NASA tarafından, astronotların vücutlarına binen yük ve basıncı azaltmak için yapılan deneyler sonucunda bulunmuştur. Vücudun ağırlığı ve sıcaklığı ile beraber yumuşayarak vücut şeklini alan akıllı sünger Visco, ortopedik ve yaysızdır. Vücudu kavrayabilme özelliğine sahip Visko yatakları tercih ederken, visco’nun kalınlığına ve yoğunluğuna dikkat edilmelidir.

Özellikle kilo, uyku pozisyonu (yan, yüzüstü veya
sırtüstü) ve boy, visco yatak seçiminde önemlidir. Visco yataklar, yan ve sırtüstü uyuyanlar için daha uygundur. Akıllı hücre teknolojisine sahip olan visko yataklar; yatış özelliklerinizi hatırlayıp uyku esnasında en rahat hareket ettiğiniz pozisyonu almanıza olanak sağlar.

Açık hücreli bir yapıya sahip olan visco elastik süngerler, bakteri barındırmaz ve hijyeniktir. Hava geçirgenliği maksimum düzeydedir. Elyaf parçacıkları nemi absorbe eder ve depolar; hoş ve kuru bir his verir, nem ve rutubet oluşmasını engeller.

Visco yatağınız, nefes alabilirlik özelliği sayesinde, vücudunuzun fazla ısısını alarak terlemenizi önler. Size daha serin ve ferah bir uyku ortamı oluşturur. Isı transferi ile dengeli ve rahat bir uyku sağlar.

Visko yataklar; uyku esnasında basınç bölgelerinde oluşan direnci minimuma indirdiği için kan dolaşımınızı rahatlatır ve sağlıklı bir uyku ortamı oluşturur. Visconun esnek yapısı, omurgayı kusursuz destekler. Bel ve sırt bölgenize binen ağırlık hafifleyeceği için çeşitli kas ve eklem ağrı şikayetleriniz oluşmaz veya minimize olur.

Visco yataklar, vücudunuzun ağırlığını destekleyerek sinir sistemi, omurga ve eklem rahatsızlıklarını önler. Yataktan kaynaklı ağrı şikayetlerini azaltır.

Omurganızı kusursuz destekleyecek, anti alerjik, ortopedik Morpho Visco

Yataklar ile kaliteli ve kesintisiz bir uykuyla tanışın!

Bloga dön