Visco Yatak Pedi Nedir?

Visco Yatak Pedi Nedir?

Kullandığınız yataktan rahatsızlık duyuyor; fakat yeni bir yatak için bütçe ayıramıyorsanız, yatak pedi tercih edebilirsiniz. Yatak pedlerinin tıpkı yataklarda olduğu gibi lateks, organik ve visco çeşitleri bulunmaktadır. Ortopedik özellikler taşımayan yatağınızdan alamadığınız performansı visco yatak pedi ile alabilir, sağlıklı ve konforlu bir uykunun tadını çıkarabilirsiniz. Mevcut yatağınıza yenilik getirecek şekilde tasarlanan visco yatak pedleri, yüksek kaliteli malzeme ile özenle tasarlanmakta ve her türlü yatağa uyum sağlayabilmektedir.

Yatak Pedine Neden İhtiyaç Duyulur?

Yatak pedi fiyatları normal yatak fiyatlarına göre ucuz ve ekonomiktir. Rahat bir uyku isteyen her kullanıcı kolayca sahip olabilir. Ekonomik olmasının yanında, kullanıcının tüm ihtiyaçlarını karşılar. Uyku esnasında vücudu destekler, kas ve eklem ağrılarının önüne geçer ve yatağın hava almasını sağlar.

Visco Yatak Pedinin Özellikleri

Visco yatak pedi tıpkı visko yataklarda olduğu gibi, NASA’nın astronotlar için kullandığı oldukça özel bir malzeme olan, visco elastik malzemesinden üretilmektedir. Visko yatakların sahip olduğu tüm özellikler visco yatak pedleri için de geçerlidir. Visco yatak pedinin de vücudu saran bir yapısı vardır ve uyurken tüm vücudu destekler. Vücut ağırlığını eşit şekilde dağıttığı için kas ve eklem ağrılarını önler. Visko yatak pedinin hava alan yapısı sayesinde yatağınız da sürekli hava alır. Mevsimden bağımsız terleme sorunu yaşamaz, ferah ve konforlu bir uyku deneyiminin tadını çıkarırsınız.

Visco Yatak Pedinin Avantajları

Visco yatak pedi, ekonomik olması haricinde pek çok avantaj sağlamaktadır.
  • Visco yatak pedi, yüksek kaliteli malzeme ile üretilmiş bir şiltedir. Rahat ve pratik bir şekilde yatağınızın üzerine takılabilmektedir.
  • Visco yatak pedlerinin fiyatları normal visco yataklardan üçte bir oranında daha ucuzdur. Her kullanıcı tarafından tercih edilebilir bir üründür.
  • Visco yatak pedleri hareket yalıtımı sağlar. Bu sayede çiftler, yatakta birbirlerinin dönüşlerinden etkilenmezler, kesintisiz ve rahat bir uykunun tadını çıkarırlar. Özellikle geleneksel yaylı yataklarda uyuyan çiftler yataktaki titreşimi çok hissettikleri için, visco yatak pedleri bu sorun için en iyi çözüm olacaktır.
  • Visco yatak pedleri uyku esnasında vücudu destekler ve omurganın doğru pozisyonda olmasını sağlar. Bu sayede bel ve sırt ağrılarının önüne geçilmiş olur. Geleneksel yaylı yataklarda uyuyanlar, visco yatak pedleri ile vücut ağırlığını eşit şekilde dağıtabilirler.
  • Visco yatak pedinin hava alan yapısı sayesinde, kullandığınız yatak da hava alır. Bu sayede aşırı terleme veya üşüme gibi problemler oluşmaz.
  • Visco yatak pedi, yataklara göre daha ucuz ve ekonomik olduğu için, deforme olduğunda kolayca yenilenebilir. Bir zarar gördüğünde, üzerinde çok düşünmeden yenisini alabilirsiniz. Böylece visco yatak pedi kullanarak uzun süre verim alabileceğiniz, kolay deforme olmayan bir yatağa sahip olabilirsiniz.
  • Visco yatak pedini seçerken, ağırlığınıza ve uyku alışkanlıklarınıza göre bir seçim yapmanızı tavsiye ederiz. Sağlıklı ve konforlu bir uyku deneyimi için visko kalınlığına dikkat etmenizi öneriyoruz.


Morpho Sleep visco yatak modellerini incelemek için hemen tıklayın!
Bloga dön